Direct contact

Direct contact

0497 51 42 83

Laatste nieuws

11.09.2018
Meer schade en pech bij campers

Verzekering

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Sommige maatschappijen ( verzekeraars ) sturen u naar een bij hun aangesloten reparateur. Deze reparateurs hebben samenwerkingsverbanden afgesloten met deze maatschappijen, dit houdt meestal in dat het eigen risico geheel of gedeeltelijk wordt kwijtgescholden en dat er gratis vervangend vervoer wordt verleend.

 

Wanneer de verzekeringsmaatschappij u verwijst naar een aangesloten reparateur is dit slechts een advies, u bent aan niets verbonden en kunt gerust kiezen voor een reparateur die geen samenwerkingsverband heeft afgesloten met een maatschappij. U bent en blijft tenslotte de eigenaar van uw auto en u alleen bepaald waar het voertuig wordt gerepareerd. U moet bij het afsluiten van een autoverzekering daarom goed letten op de kleine lettertjes, daarin kan vermeld staan dat u bij een eventuele schade verplicht bent u schade te laten repareren door een bij een verzekeringsmaatschappij aangesloten reparateur.

 

Randy-Auto-Totaal geeft een uitstekende dienstverlening. Zo stellen ook wij gratis vervangend vervoer ter beschikking ( exclusief brandstof ). Verder zorgen wij voor verlaging van uw eigen risico en handelen wij voor u direct het gehele verzekeringstraject af.

 

Wat maakt ons nu zo uniek ten opzichte van de aangesloten reparateurs?

 

Wij zijn een dynamisch bedrijf en denken graag met u mee. Wij zijn zeer persoonlijk verbonden met onze klanten. Dit kunnen wij waar maken doordat wij een stuk kleiner zijn als de aangesloten reparateurs. U spreekt rechtstreeks met Randy zelf, u spreekt dus meteen met degene die weet hoe alles reilt en zeilt en u heeft een rechtstreeks aanspreekpunt. U heeft zelfs zijn mobiele nummer.

 

Waarom wij geen aangesloten reparateur zijn?

 

Wij werken graag geheel zelfstandig en niet onder de regels van  een verzekeringsmaatschappij.  De aangesloten reparateurs moeten bepaalde kortingen geven aan de maatschappijen op het werk wat door de maatschappij naar hun gestuurd wordt. Daardoor wordt er door de reparateurs vaak minder nauwkeurig gewerkt en kan men minder op de kwaliteit letten, de reparateur moet immers zelf ook nog iets op de schade kunnen verdienen. De maatschappij bepaalt voor een groot gedeelte de stand van zaken van het bedrijf.

 

Dit willen wij graag in eigen beheer houden en zoals onze klanten zijn, zo willen wij hun ook kunnen benaderen.

 

Ons belang is samenwerking direct met onze klanten en niet met een maatschappij.

RandyAutoTotaal

Lange voren 14a
5521 DD Eersel
T 0497 51 42 83
F 0497 53 42 33
E
» Neem direct contact op