Verzekering

Laat u niet sturen door uw verzekeraar

U heeft schade en u neemt contact op met uw verzekeraar. Zij willen graag dat u uw auto laat repareren bij een aangesloten schadeherstelbedrijf waar zij (prijs)afspraken mee hebben. Ze sturen u naar hun contractuele partner.

De door de verzekeraar gemaakte afspraken met deze schadeherstelbedrijven dwingen deze schadeherstelbedrijven haast om uw schade zo goedkoop mogelijk te repareren.

De verzekeraar zal tegen u zeggen als wanneer u de schade bij een aangesloten hersteller laat repareren, u een lager eigen risico heeft of zelfs geen, u gratis vervangend vervoer heeft , reparatiekwaliteit en dat de schade vooruitbetaald wordt.

Dit is onterecht, want ook uw lokale schadeherstelbedrijf zoals Randy-Auto-Totaal biedt u dezelfde service, zelfs betere kwaliteit en diensten. Dit wordt echter nooit door de verzekeraar aan u vermeld, de kans is dan immer groter dat u voor een aangesloten hersteller kiest.

Dit is vaak niet in het belang van U, omdat de opdrachtgever ( de verzekeraar ) dan uiteindelijk bepaald hoe uw auto hersteld wordt.
De meeste aangesloten herstellers werken voor de laagste uurtarieven. Zo staat de kwaliteit dus onder druk.

Wat kan ik hier tegen doen?

Neem bij schade contact op met Randy-Auto-Totaal.
Wij lopen met u samen het gehele verzekeringstraject af, hier op kantoor of telefonisch.

Ik heb schade! Maar als ik zelf bepaal waar ik mijn auto laat repareren, krijg ik een verhoogd eigen risico, wat nu ?

In principe heeft u de verkeerde verzekering afgesloten.
Neem even contact met ons op, wij kunnen samen vast een passende oplossing vinden!
Het is wel verstandig om uw autopolis vervolgens over te sluiten naar een autopolis met vrije reparatiekeuze zonder sancties.
Zie het zoals uw zorgverzekering, daar heeft u ook de keuze voor vrije keuze waarbij u naar elk ziekenhuis of behandelaar mag gaan waar u maar wilt.
U betaald dan vaak iets meer per maand maar het is wel U en niet de verzekeraar die bepaald waar u uw auto laat repareren.

Als wanneer het gaat om een verhaalbare schade oftewel u bent niet schuldig maar de tegenpartij dan speelt dit probleem niet. U dient namelijk 100% schadeloos gesteld te worden. U bepaalt zelf waar u uw auto laat herstellen.

Laat u dus niet sturen door uw verzekeraar of foutief inlichten.